Обсъждане на промените в Програмата за развитие на селските райони

София /КРОСС/ Днес от 10 ч. в Държавен фонд „Земеделие” изпълнителният директор на Фонда Калина Илиева ще проведе работна среща с изпълнителния директор на „Национално Сдружение на общините в Р България” /НСОРБ/ Гинка Чавдарова и председателя на УС на „Българската асоциация на консултантите по Европейски програми” /БАКЕП/ Красимир Киряков.

Срещата се провежда във връзка с решенията на Второто заседание на Съвета за обществени консултации, към парламентарната Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Това съобщиха от пресцентъра на Държавен фонд „Земеделие”.

Ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с предстоящия прием на проекти по публичните мерки от Програмата за развитие на селските райони /ПРСР/, който ще започне от 20.09.2010 г., промените в нормативната уредба към тях и актуалното състояние на проектите от прием 2010 г.

След работната среща Изпълнителният директор на фонда Калина Илиева, Изпълнителният директор на НСОРБ Гинка Чавдарова и Председателят на УС на БАКЕП Красимир Киряков ще дадат кратък брифинг.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *