Отказваме цигарите за час? Вече е възможно

Нов свръхмодерен метод вече помага на пушачите в България да спрат цигарите и то – без продължителни процедури и заместващи стимуланти, които да потискат желанието за пушене.

Методът представлява уникална новаторска терапевтична програма даваща възможност на мотивирани хора да откажат пушенето. Създаден е през 1998 г. от италиански специалисти на базата на източната медицина и висока компютърна технология. Състои се в стимулирането на определени точки от ушната мида с помощта на електрически импулс, генериран от специален апарат за рефлекторен анализ.

Продължителността на терапевтичния сеанс е 60 минути, като манипулацията е напълно безболезнена. Методът се прилага в над 400 страни по целия свят, като у нас се използва от 1 февруари тази година. Досега от 27 пациенти 25 успешно са преминали терапията, съобщиха от НМ „Медико Консулт” ООД, които прилагат метода у нас.

При първоначална среща с терапевта се изясняват и записват параметрите и особеностите на пушача. След това тези параметри се въвеждат в специално устройство, което изчислява индивидуалната терапевтична програма за всеки пушач. По време на лечебния сеанс се генерират и провеждат електрически стимули, предизвикващи нежелание и отвращение от пушене, благодарение на освобождаването на бета-ендорфини, естествен продукт, образуващ се в тялото.

Въвеждането на натурални фито-терапевтични продукти след края на всеки сеанс освобождават токсини, подобни на тези, акумулирани и отделяни след години на привикване на пушенето без да предизвикват нежелани странични ефекти. В допълнение се оказва помощ и подкрепа на клиентите на програма до 6 месеца след лечебната процедура, което затвърждава успеха на метода.

Офисът на НМ „Медико Консулт” ООД е в София на улица „Любен Каравелов” 86, а контакт с експертите на фирмата може да бъде осъществен на телефони 989 82 10 и 989 08 93.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *