Откриха разстрелян изчезнал бизнесмен

Мъжът изчезна безследно на 28 януари, когато излязъл от дома си в Павликени по обяд и казал, че отива до площада. Бялков имал частна фирма за внос и износ на соев шрот. Тогава от полицията съобщиха, че са извършили проверка и не са установили предприемачът да е имал дългове или да е имал конфликти с близките си.
При първоначалния оглед по трупа на търговеца са открити две прострелни рани, обгаряния по ръцете и контузно-разкъсни рани по главата, съобщи БЛИЦ. По случая е образувано досъдебно производство, а в разследването на убийство работят ловешки, великотърновски и софийски криминалисти.
След изчезването му проверка на в. „Труд“ установи, че преди 3 години бизнесменът от Павликени е настоявал пред Районния съд да бъде допуснато обезпечение на бъдещ осъдителен иск срещу фирма „Галисман“, която се представлява от Георги Василев. С определение от 1 юни 2009 г. магистратите запорирали сметките на „Галисман“ в 30 банкови клона в София. Претенциите на Бялков били, че е доставил 28 т соев шрот на фирмата на Василев за общо 40 000 лева. От тях обаче не му били издължени 18 828 лева.
 

Финанси
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *