Отмениха и най-голямото фото-изложение в света

Най-голямото изложение за фотокамери, Camera и Photo Imaging Show (CP+) в Япония, беше отменено поради бушуващата епидемия от коронавирус. Това е второто голямо събитие след MWC 2020 в Барселона, което пада жертва на COVID-19.Отмениха и най-голямото фото-изложение в света.Отмениха и най-голямото фото-изложение в света.

Изложението CP+ 2020 в Япония последва съдбата на MWC 2020 в Барселона
(снимка: CP+)

Браншовата асоциация CIPA, която организира изложението всяка година, обяви, че липсват ефективни мерки за лечение и ограничаване на новия коронавирус и за да не бъдат застрашени здравето и безопасността на участниците и посетителите на събитието, е взела решение да го отмени, информира technews.bg.

CIPA отбелязва също, че на изложението около 70 хиляди души биха могли да се докоснат до фотографско оборудване, а това увеличава риска от разпространение на инфекцията.Отмениха и най-голямото фото-изложение в света.Отмениха и най-голямото фото-изложение в света.

Резултат с изображение за „Camera и Photo Imaging Show (CP+) в Япония изложение“

По-рано заради коронавируса беше отменен Световният мобилен конгрес в Барселона.Според организаторите от GSMA, събитието няма да бъде отложено за по-късна дата тази година, а e отменено изцяло. Следващият MWC е насрочен за 2021 г.

Резултат с изображение за „Camera и Photo Imaging Show (CP+) в Япония изложение“

 

Тази година се очакваха 110 хиляди посетители на MWC 2020. Загубите от отмяната на най-голямото събитие в мобилната индустрия се оценяват на 492 милиона евро.Отмениха и най-голямото фото-изложение в света.

Към 14 февруари броят на заразените с коронавирус в Китай вече надхвърля 63,8 хиляди души, а починалите са 1380. Извън Китай са заразени 505 души в десетки страни.

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *