Платформата за пътуване Priceless Cities стартира в България

~

MasterCard обяви старта на своята глобална платформа за пътуване Priceless Cities в България. Priceless Cities е единствена по рода си глобална платформа, която популяризира големите градове в света, като предлага на потребителите си неповторими преживявания, привилегирован достъп и атрактивни оферти, които сега са на разположение и за българите.

Чрез Priceless Cities, MasterCard предлага изключителни преживявания, предложения и промоции в 36 града, включително Рим, Ню Йорк, Париж, Лондон, Мюнхен и Дубай. Платформата е разпространена в над 50 страни и е преведена на 20 езика.

Според скорошното проучване MasterIndex 2015, българските картодържатели пътуват все повече и по-често в чужбина – около 51% от тях казват, че пътуват в чужбина поне веднъж годишно (което е с 19% повече в сравнение с 2014 г.)

Priceless Cities е глобално свързана платформа за хора, които пътуват и отговаря на въпроса „какво искаш да правиш днес?“ по начин, по който потребителите не са си представяли. Тя дава възможност на потребителя да се свърже с градовете, в които пътуват по различен начин, осигурявайки уникални преживявания в множество любими сфери като хранене, спорт, изкуство и култура.

Българските картодържатели могат да регистрират профили и да се запиша за последните оферти на https://www.priceless.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *