Половин работна заплата за Коледен подарък

Може би отдавна сте изпратили писмо на белобрадия старец. Но ако не сте го направили, или ако се чудите с какво да изненадате близките си, ние ви даваме нашето предложение. Така реално може да прецените каква сума ви е необходима, за да дарите с усмивка близките. Разбира се, в предложенията ни не присъстват магазините за 1 лев, или промоциите в някои търговски обекти, където можеш да купиш всичко за 10 лв.

За жени

Елегантни пуловери, чиято цена варира от 19.90 лв. до 69. 90 лв.
Палта от 69.90 лв. до 200 лв.
Дънки от 29.90 до 39.90 лв.
Вечерна празнична рокля от 39.90 до 79.90 лв.
Комплект бельо от 65 до 150 лв.
Комплект оригинален парфюм и лосион в коледна промоция до 99 лв.
Интересни и нестандартни бижута от смола, като пръстените са около 39 лв., гривна за 55 лв., огърлица 79 лв., обици за 41 лв.

За мъже

Според анкета, представена от компании в електронния сектор, 85% от българите възнамеряват за коледни подаръци да купят мобилни телефони и преносими компютри. Ето обаче и част от нашите предложения.

Стилен часовник от 150 до 550 лв.
Комплект писалка и запалка от 28 лв. до 77 лв.
Стилен шал от 27 лв. до 45 лв.
Комплект вратовръзка и ръкавели в коледна промоция за 50 лв.
Портфейл до 45 лв. и колан от 120 лв.
Playstation 2 в промоция за 99.90 лв.
Дискове с игри от 9.90 лв. до 77 лв., както и плюшени играчки от WordCraft за най-големите запалянковци по 40 лв.
Нов телефон, като в момента се предлагат основно с договори от 9.90 лв. до 690 лв. за Iphon
Разбира се, последните цени могат да са много над посочените, в зависимост от предпочитанията ви. Освен това имайте предвид, че предлаганите цени са след коледното намаление.

Нестандартен подарък

Добра идея е да подарите на любимия си човек незабравима Коледа с бутилка червено вино от Южна Африка. То се продава у нас за 22 до 28 лв. и в момента е на промоция -20%. Достатъчна е една коледна звезда или кристална топка със снежинки за около 10 лв. Ако желаете подаръкът да е уникално опакован, не го мислете. Търговците са се погрижили и за това. Красивите хартиени опаковки с множество панделки и украса започват от 4 лв. и достигат над 10 лв.( в зависимост от големината на подаръка).

Пазарувайте и на 26 декември
Прогнози за печалби и за продадените стоки се правят по цял свят. Дори наскоро излезе предположение, че по обяд на 24 декември в светът ще бъде регистрира пикът на коледната търговията. Това в пълна сила важи и за България.
Витрините по централните улици и в моловете привличат с коледни промоции, както и с намаления в рамките на 30- 50%. Да спестиш 50% е коледен късмет. От нашите предложения, представени по-горе, се оказва, че за да зарадваш близките с подаръци, ти трябва значителна сума, която се равнява на половината от една средна работна заплата в България.
Разбира се традиционно българското подозрение си казва своето. Възникват хиляди въпроси като колко качествени са стоките у нас, можем ли да сме сигурни, че зад уж оригиналните парфюми не е скрит етикет Made in China, и до колко намаленията са реални.
Каквото и да изберете за празничните дни ви съветваме, ако е възможно пазарувайте след 26 декември. Да, рискувате да изпуснете Коледа, но може да се окаже изведнъж, че има намаление на намалените стоки.
Така след празниците е възможно да се сдобиете със същия предмет на цена със 100% по-ниска. Как става това, не искам да коментирам, но в България се случват търговски чудеса не само по Коледа.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *