Популярен анализатор предсказва, че тази меме монета ще достигне нулата

Търговецът, известен като „DonAlt“, смята, че меме монетата Pepe (PEPE), съперник на Dogecoin (DOGE) и Шиба Ину (SHIB), вероятно в крайна сметка ще достигне нулева стойност. Анализът на DonAlt, илюстриран с графика, показваща рязкото покачване на Pepe, последвано от внезапен спад предполага, че меме монетата може да стане безполезна в рамките на три до пет години.

DonAlt също така сподели мнение за бъдещето на Биткойн, като предполага, че водещата криптовалута може да продължи да поевтинява. Според него, постепенното намаляване на стойността на Биткойн е било последователно, като всеки наблюдаван отскок е бил опит за изтласкване на шорт позиции от пазара. Трейдърът разглежда това като болезнен опит за ливъридж трейдърите и очаква тенденцията да се запази, въпреки че остава нащрек за изненади.

DonAlt също така подчерта предизвикателствата, пред които е изправен Биткойн поради регулаторните репресии върху криптовалутите от страна на американските власти. Той призна активното потискане на крипто индустрията от страна на правителството на САЩ. Той планира да реинвестира в Биткойн, след като усилията на правителството на САЩ срещу криптовалутите отшумят. Настоящата стойност от $30,000 значително е променила динамиката в сравнение с времето, когато Биткойн е бил подценен на $16,000.

По отношение на ценовите прогнози DonAlt предвижда, че цената на Биткойн може да се колебае в рамките на определен диапазон и е малко вероятно да се повиши значително, докато обемът на търговията не се охлади. Търговецът подчерта рисковете, пред които са изправени трейдърите, използващи ливъридж, заявявайки, че повечето от тях могат да загубят инвестициите си. Тази тенденция ще отшуми едва когато обемите на търговия се доближат до нулата. Процесът включва заличаване на лонг позиции, последвано от шорт позиции и накрая установяване на странични движения със значителни ценови колебания, които постепенно елиминират останалите търговци.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *