Кредит BACB Express: минути от заявка до теглене

Първият по рода си в страната експресен потребителски банков кредит се предлага от Българо-американска кредитна банка. BACB Express е изцяло нов за банковия пазар в България продукт за частни клиенти. Той е с гарантирана бързина, удобство и сигурност. Ще се предоставя на достъпни работни места на БАКБ, разположени в големи търговски центрове.

Клиентите, които желаят да се възползват от BACB Express, могат да заявят кредит в размер от 150 до 3 000 лева и срок от 3 до 24 месеца. Служителите на БАКБ им съобщават становището веднага, на място. Лихвеният процент за целия период е фиксиран, а изплащането на кредита става чрез анюитетни месечни вноски.

Одобрените суми могат да се усвоят в рамките на броени минути чрез услугата Cash M. Чрез нея потребителите теглят необходимите суми на банкомат без банкова карта. Оторизацията на тегленето става само с кодове, получени с SMS на всякакъв вид мобилен телефон. Услугата е достъпна на всички ATM устройства на БАКБ, както и банкоматите в цялата страна, предлагащи услугата Cash M.

С BACB Express клиентите получават безплатна регистрация във Виртуалната банка BACB Plus, както и достъп до съвременно мобилно банкиране. BACB Express ще се предлага на достъпни и удобни локации с удължено работно време до 22 часа. Иновативният продукт BACB Express е бърз, сигурен и с уникално решение за ползване на паричните средства.

Интересна е цялата група от кредити на банката, които могат да бъдат изход или помощ в определена ситуация за потребителите. Според своите потребности всеки може да прибегне  към един от тях: виртуален микрокредит,  желание за „Моя зелен дом“,  стандартен кредит със или без  превод на работна заплата, както и кредит за клиенти с над осигурителен доход над 1400 лева и превод на работна заплата. С точно определен адресат са кредитът, обезпечен със  залог на финансов актив, както и този, предназначен за служители  на държавната и общинската администрация или конкретния стоков кредит. Условията са ясни и точни: за виртуалния микрокредит те са няколко с три „без“ – обезпечение; необходимост от посещаване на банков клон – цялата процедура (от кандидатстването до отпускането на средствата) става изцяло онлайн; такса за кандидатстване, както и една възможност: следене и активни операции с кредита през виртуалната банка. До поредния, но не и последен потребителски кредит от Българо-американска кредитна банка – експресен: отговор за минути само срещу лична карта; сумите варират от 150 до 3 000 лв., а сроковете от 3 до 24 месеца; работа с клиенти почти нонстоп – всеки ден до 22 ч. и на празнични дни; бързо, удобно и сигурно усвояване на парите от всеки CashM банкомат чрез SMS код 24/7 и не на последно място: ставате част от виртуалната банка BACB Plus и мобилно банкиране. Първият BACB Express офис вече посреща своите клиенти на ниво 0 в мол Paradise Center в столицата.

 

Стефан ПРОНЧЕВ

 

 

 

One thought on “Кредит BACB Express: минути от заявка до теглене

  • 21.06.2019 в 23:21
    Permalink

    Можели един заем да ми отпуснете от 1500 лв

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *