Преглед на печата

Бомба гръмна в двора на къщата на вдовицата на Милчо Бонев-Бай Миле – Силвия Панагонова. Жената, както и двете им деца не са били по време на взрива в дома си в столичния кв. „Симеоново“. Инцидентът се е разиграл малко след полунощ в събота.„Подаряват до 20 бона за бизнес”До 20 000 лева за старт на собствен бизнес дава Агенцията по заетостта на безработни. Парите идват по европейска програма и се отпускат абсолютно безвъзмездно – без да трябва да се връщат, съобщи bTV.
В.”ТРУД”„Компютърът уби секса”Само един на сто българи прави секс всеки ден. Дори при хората в активна възраст (20-49 г.) само 2,3% могат да се похвалят с това, показват резултати от изследването “Бюджет на времето”, направено от Националния статистически институт в периода 2009 – 2010 година.ГЕРБ-ери искат по-нисък ДДС за лекарстватаВ ГЕРБ има сериозно лоби данъкът върху добавената стойност (ДДС) на лекарствата да се намали спрямо сегашната 20-процентна универсална ставка. Това съобщиха за “Труд” източници от управляващата партия. Те обясниха, че се обсъждали промени в Закона за ДДС, които евентуално да се внесат при определянето на бюджетната рамка на страната за догодина.
В. „ТЕЛЕГРАФ”„МАЙКАТА НА БЕРБАТОВ МЕРИ КРЪВНОТО НА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ”Майката на футболната ни звезда Димитър Бербатов – Маргарита, измери кръвното на депутата от ГЕРБ и кандидат за кмет на града Атанас Камбитов.„СПИМ С ЧАС ПОВЕЧЕ ЗА БАЛОТАЖА”С час повече ще спим в нощта срещу балотажа на вота „2 в 1″.
В. „24 ЧАСА” „Сергей Станишев: Хората ще гласуват за Калфин, Касабов и майор Деянов”Плевнелиев и Попова били като семейство в ЦУМ„Мятат граната в къщата на Бай Миле”Вдовицата на застреляния преди 7 години бос на СИК Милчо Бонев-Бай Миле Силвия Панагонова оцеля при бомбен атентат срещу къщата му.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *