Преглед на печата

„Пирова победа за Папандреу“ е заглавието на коментара в „Стандарт“. Всекидневникът е публикувал и изказването на германския канцлер Ангела Меркел, че на Европа ще са й нужни 10 години, за да се справи с кризата с дълга.
На първа страница на неделния „Стандарт“ е поместена снимка, на която е видно как, в резултат на наводненията и силните бури в Северозападна Италия, на кръстовище в Генуа десетки автомобили са се скупчили като кибритени кутийки.
Уводният материал на „Стандарт“ е за новата мода в интернет, възприета в болница „Шейново“. По електронен път ще се публикува всяка информация за новородените. Шефът на медицинския екип ще полага електронен подпис под данните и така ще носи персонална отговорност за всяко бебе, дошло на бял свят. Този пилотен проект ще започне да работи до дни, съобщават от „Шейново“.
На първата си страница „Труд“ отбелязва, че от 8 до 16 часа всички влакове в страната ще спрат заради национална стачка. Всекидневникът научил, че в понеделник ще бъде обявена и точната дата, от която ще започнат стачните действия. В момента има консултации между синдикалните организации, тъй като процедурата за национална стачка е тежка и бавна и задължително трябва да премине през серия от консултации, съобщава „Труд“. Що се отнася до концерта на Пол Анка, всекидневникът отбелязва как мъжът с вълшебен глас разчувства София и подчертано поколението от 50-те и 60-те години на миналия век.
Така започва и вестник „24 часа“. На челно място е поставена снимка от концерта, под която пише, че музикалната легенда не спряла да танцува и в песни да разказва историята на музиката.
Освен концерта на Пол Анка, „24 часа“ пише на първата си страница, че след бунтовете в Катуница, Кирил Рашков иска 1 милион лева за счупения си трон. Фамилията съдела поотделно всички, участвали в погромите. За намеренията осведомил сам синът Ангел Рашков.
Според информация на часовия вестник, снегът ще ни изненада през декември. Що се отнася до модата през зимата – модно ще бъде да сме облечени в черно. Завръщат се и кожените облекла.
И накрая, едно любопитно четиво от „24 часа“ учи амбициозните родители как да отгледат гении. 7 качества са нужни. Сред тях решаващи са късметът и доброто семейство. Не без значение са образованието, креативността, вдъхновението, интуицията, независимостта и упоритостта.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *