Преглед на печата

 
 
 

 

 

Водещото заглавие на „24 часа“ гласи „Военната прокуратура в Пловдив разкри – заменили магазини за апартаменти в гето“. Сделките са с 10 пъти по-ниска от пазарните цени. Неправомерните замени на военни имоти са извършени преди 3 години.
„24 часа“ ни уведомява от първа страница „Формула май ще има, Трайчо при Екълстоун“. Става дума за проекта за строеж на писта от „Формула 1“, министър Трайков присъствал на среща в Монца с директора на състезанието Бърни Екълстоун, на която били представени евентуалните инвестиции от Абу Даби. Изданието представя прогнозите на ясновидката Айтен от с. Нова махала край Батак. Според нея, новата световна култура след 2012 г. ще е свързана с нови хора, които ще се хранят и ще работят по-малко, а човечеството ще стане по-добро. Според ясновидката, новата енергия на Земята вече не идва от Хималаите, а от Родопите.
Неделният „Стандарт“ ни стряска с водещото си заглавие „Нова тесла – 5 лева за оглед“, брокери си пълнят джобовете от квартири за студенти. В столицата, ако искаш да огледаш жилище, което да наемеш, трябва да дадеш 5 или 10 лв. на посредническата агенция, обяснява статията.
Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев съветва от страниците на „Стандарт“ да викаме кмета, ако съседът ни прави ремонт, с който нарушава конструкцията на блока. Министърът е категоричен, че строителството у нас е готово да посрещне трус със сила до 9 степен по Рихтер. И още съвети от вестника – слънчева енергия и рециклиране отличават екохотелите, според списък на специализиран сайт.
„Трето злато за борбата“, съобщава от първа страница „Труд“. Михаил Ганев триумфира на световното първенство по борба в Москва след победите на Христо Маринов и Станка Златева.
От разследване на „Труд“ научаваме, че се проверяват 500 военни сделки в гарнизоните в Южна България след разкритието за неправомерните замени на имоти в Пловдив. Здравословното детско хранене е темата на интервюто с проф. д-р Донка Байкова, зам.-председател на дружеството по хранене и диететика. Според нея, проблемът с наднорменото тегло у подрастващите у нас ескалира. Децата от горния курс не приемат нужните храни и при някои започват да се наблюдават метаболитни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *