Представят иновативни начини за управление на бизнеса

Представят след два дни най-новите постижения в родния бизнес и те ще бъдат обсъдени на конференцията „Business Inside“. Тя ще се проведе на 28 септември oт 9 часа в Интер Експо Център. Събитието ще предостави информация за последните и иновации в широк спектър бизнес сфери. Организаторите Balkan Services, НЛП България и SODEXO Benefits & Rewards Services Bulgariа са подбрали избран кръг от най-успешните компании у нас, за да представят богат набор от жизнено важни теми за бизнеса – от екипни динамики, организационни структури и повишаване сигурността на данните в облака, до дискусии на тема корпоративна култура и трикове за мотивиране на служителите. По този начин, събитието цели да постави началото на новото бъдеще на бизнеса у нас, където креативността и новаторството са основни двигатели за икономически растеж и са неизменно свързани с добри финансови резултати.

Една от последните иновации в България например, която е дело на партньор на събитието – Tavex, набира все по-голяма популярност. Това е първата по рода си у нас дигитална платформа за обмяна на валута, която улеснява значително подготовката за мечтаната почивка, като спестява ценно време, прекарано в обиколки на родните чейндж бюра. Финансовите експерти предлагат на клиентите си иновативната услуга за онлайн обмяна на парични единици, с която покупката на над 55 валути от цял свят е на един клик разстояние.

В ритъма на все по-забързания и дигитален свят, в който живеем, когато планираме почивката си в чужбина, обмяната на пари по интернет се оказва естествено продължение на резервирането на билет и хотел онлайн. Освен универсалната парична единица – евро, за екзотичните дестинации е хубаво да се запасим и с местна валута още преди пътуването си, съветват експерти на финансова компания Тavex. Препоръчително е обмяната на средства да се осъществи още в България, за да избегнем неочакваните рискове на пазар, който не познаваме.

Конференцията „Бизнесът отвътре“ е разделена на няколко модула, като в първия лектори ще са Ираван Хира, Слави Славов и Явор Арнаудов, които ще поставят важни въпроси – например как иновациите влияят на организациите и на служителите в тях. По този начин, събитието ще представи новаторството и креативността в бизнеса не само като ключ към успешна промяна, но и като необходимост за развитие на бизнеса.

 

Яница БЪРНЕВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *