Продават 4-звезден хотел в центъра на София

Рекордна сделка се очаква да бъде сключена в София в началото на декември, става ясно от обява в специализиран сайт на частен съдебен изпълнител. Четиризвезден хотел в централната част на столицата се предлага с начлна цена малко под 20 милиона лева.

Бест Уестърн Тракия Хотел има разгърната застроена площ от 3933 квадратни метра,  43 стаи и 5 апартамента , обзаведени с италиански мебели. В обзавеждането има и стилни завеси и мек шумопоглъщащ мокет в стаите и коридорите. Някои от апартаментите разполагат със самостоятелна тераса, която открива невероятна гледка към София и планина Витоша. Всяка стая е допълнително обзаведена със сейф, мини бар, платена телевизия, телевизор с плосък екран, телефон, WI-FI и високоскоростен интернет. Индивидуални климатични системи са вградени в стаите и конферентните зали.

Брокери смятат, че цената отговаря на съсотянието на имота, но за сделка е необходим купувач от бранша ,който да продължи бизнеса. Затова прогнозите им не са оптимистични за продажба веднага на посочената или близка до еня търгова цена.

Освен рекордната сделка, частни съдебни изпълнители продават още 6 хотела с начални търгови цени над 1 милион лева. Велико Търново и София присъстват в списъка с два обекта, другите са в Априлци и Приморско.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *