„Про Кредит Банк започна:“Аз спестявам. Спестявай и ти!“

Този месец „ПроКредит Банк“ сложи началото на националната информационна кампания „Аз спестявам. Спестявай и ти!“, която банката проведе за първи път през миналата година.

През 2006 година финансовата институция започна да информира своите настоящи и потенциални клиенти за ползите от спестяването и тази година кампанията отново ще се разгърне в цялата клонова мрежа на банката. По време на месеца на спестовността служителите на „ПроКредит Банк“ ще разпространяват информационни материали на специални щандове пред клоновете на банката в цялата страна.

Кампанията „Аз спестявам. Спестявай и ти!“ има за цел да разясни на хората, че могат да спестяват, като заделят редовно малки суми, а парите в спестовната сметка носят допълнително гарантирана лихва, съобщават от банката.

Към края на месец март 2007 година, „ПроКредит Банк“ България разполага с 56 клона в цялата страна. Общият текущ кредитен портфейл на банката възлиза на над 338 млн. евро (включително секюритизиран портфейл от над 74 млн. евро), отпуснати на повече от 46,000 малки предприятия и физически лица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *