Ревизоро: Вместо да уволняваш 2000 души в митниците, по-добре да уволниш само един и да решиш проблема

Гостът обясни, че „предсказанието“, че Гриша Ганчев ще трябва да си разпродава бизнеса, е можел да го направи всеки юрист и няма нищо свръхестествено в личното му прозрение.
Бизнесът на Гриша Ганчев не върви добре, няма пари да издържа Литекс, не може да трансферира играчи на добра цена, обясни Ревизоро, пред ТВ 7, и предположи, че Ганчев вероятно отдавна е искал да закрие Литекс и оттам идват сглобките с други отбори, както в случая ЦСКА. Няма как Ганчев да купи ЦСКА, защото няма как да извади свежи пари – те са запорирани, не може и да докаже произхода на парите, ще има съмнения за черно тото, добави той.
Вместо да уволняваш 2 000 души в митниците, по-добре да уволниш само един и да решиш проблема, заяви Емил Димитров – Ревизоро по повод процесите, които текат в българските митници в момента. Според него реформа не се прави по този начин, а трябва да е факт още след първите шест месеца на управлението.
Липсва елементарна подготовка и мисловна дейност в управляващите и тежко на този, който ще трябва след тях да се оправя, каза в заключение  Емил Димитров – Ревизоро.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *