Светослав Малинов: Практиката на даренията в МВР не може да остане без последствия

Позицията изрази кандидатът за президент на ДСБ Светослав Малинов, който е във Велико Търново за среща с обществеността.
Според него става въпрос за смайващо арогантна практика, която не може да бъде прикрита. Това наистина превръща България в полицейска държава, и то след като сме членове на ЕС, и не може да остане без последствия, коментира Малинов.
„Когато се осъществява подобна спонсорска дейност, и когато се вижда, че най-големия „бенефициент” е МВР, а на второ място е социалното министерство, няма разумен български гражданин, който да не направи извода, че става дума за привилегии, задълбочават още повече усещането за неправомерни действия от страна на министър Цветанов. И потвърждават и предишните обвинения, конкретно за имотното му състояние и по-предишни действия”, коментира Малинов.
Светослав Малинов прогнозира, че наесен няма да има избори „3 в 1”. Според него да се плашат партии с предсрочни избори издава слабост и означава признаване на пълната некомпетентност на правителството от самия му премиер. Усещането за криза и загуба на доверието е поголовно и никакви социологически проучвания не могат да го прикрият, коментира кандидатът за президент на ДСБ. Като крайно неуважително към българските граждани Малинов определи решението на ГЕРБ да обяви кандидата си за президент в последния момент и изрази надежда БСП да не ги последва.
Синята коалиция ще определи своя кандидат за президент след вътрешни избори на 12 юли. Те ще бъдат отворени и за своя фаворит ще може да гласува всеки, който има адресна регистрация.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *