Сензационно! Първата българска видео книга е факт

Популярни лица от тв екрана и гласове от радиоефира се събират в новия арт проект на Иво Тодоров ( Програмен директор на БНР). Първата българска видео книга е със заглавие “How 2 Break A Heart In 7 Days” („Как да разбиеш сърце за 7 дни“).

Даниел Петканов, репортер в Нова телевизия е екранния образ, за чието сърце се борят русокосата му колежка Василена Гръбчева и тъмнокосата Диана Кастова от БНР. Проектът е започнат още преди три години и съдържа 7 глави/серии + 3 бонус трака. Иво Тодоров е продуцирал заснемането на видео клипове по свои стихове, подобно на песните.

В някои от клиповете авторът се появява като случаен минувач. Видео книгата е двуезична – на български и английски и излиза на луксозно DVD. Специално за проекта композиторът Стефан Димитров е написал песента „Казвам се Иво“, чийто клип също е включен във видео книгата.

Премиерата ще бъде в навечерието на Първа пролет в голям столичен клуб, а след това авторът планира представяния в Лондон, където е снима една от сериите, както и в Брюксел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *