Сидеров: Пускаме подписка за касиране на вота

Това заяви в ефира на  TV7 лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Имаше много нарушения и това изисква управляващи и опозиция да се съгласим, че нужно ново преброяване на гласовете. То трябва да е ръчно, проверително, публично и прозрачно, допълни Сидеров.
Не съм сигурен дали БСП ще подкрепят подписката. Позицията на социалистите е многозначителна. Те до момента не са дали ясни заявки, че ще направят постъпки за преразглеждане на вота, коментира атакистът.
Към този момент не може да поздрави премиера Борисов и новия президент Росен Плевнелиев, тъй като реалните резултати от изборите не са ясни. Когато резултатите излязат такива, за каквито говорим, аз ще съм първият, който ще му изпрати поздравителна телеграма, каза още той.
Според Сидеров хората на ГЕРБ в изборните секциите са имали директива да порязват „Атака”. Мотив за оспорването на вота той видя в хаоса в и след изборния ден, в незаконното удължаване на времето за гласуване, в това, че много хора не успяха да упражнят правото си на глас.
Според шефа на „Атака” нагласяването на изборите имало за цел да върне двуполюсен модел. В него ГЕРБ ще играе някогашното СДС, а от другата страна ще е БСП. И всички други, които не са част от статуквото като „Атака” да бъдат изтласкани в ъгъла, обясни Сидеров.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *