Слави Бинев: Страхливецът Бойко да дойде лично да се занимава с мен

Това заяви в студиото на Нова телевизия евродепутатът и лидер на движението ГОРД Слави Бинев.
На въпрос защо са му в ГОРД толкова архонти, Бинев отговори, че това са хора, които могат да въведат християнския морал в политиката. „Беше важно да бъде предизвикана църквата да не остава встрани от обществено-политическия живот. Тя трябва да изпълни своя ангажимент, защото църквата – това са хората“, каза той.
„Вчера стартира операция ГОРД. В полицейска държава това беше очаквано“, заяви евродепутатът по повод вчерашната масирана полицейска проверка на мястото на срещата на председателя на движението и ръководството с граждани в Благоевград.
„Никой няма право да нахълтва там, където евродепутат има среща. Не съм изненадан, защото ние сме ясна опозиция на правителството, а и преди време зададох въпроси, на които диктаторът Бойко Борисов не иска да отговори.
Но ние ще получим тези отговори по един или друг начин. Ако трябва, ще застанем и пред съда. Народът се примири с действията на диктатора – ген. Борисов, но ние няма да се примирим с това и с далаверите на шефката на ЦИК Красимира Медарова“, заяви Бинев.
„Когато аз съм се занимавал с бизнес, Красимира Медарова и Цветелина Бориславова ги нямаше. Бизнесът на Цветелина Бориславова потръгна, когато Бойко Борисов стана главен секретар на МВР. Забогатяването на Медарова също става покрай връзките й с премиера“, подчерта лидерът на ГОРД.
„Искам да предупредя мерзкия страхливец Борисов да дойде лично да се занимава с мен. Ако косъм падне от някой от хората, свързани с ГОРД, ще му търся сметка лично. Ако вчера бях решил нещата да отидат по-далече, това щеше да стане“, ядоса се Слави Бинев.
По думите му, ако той и хората му са искали да направят меле с полицията, това е можело да стане без последствия за него. „Аз няма да дам да ме рита полицейски ботуш, но още по-малко ще дам да ме рита цървул“, заяви Слави Бинев.
В заключение той съобщи на премиера програмата за срещи на ГОРД в страната през седмицата в случай, че иска да праща още полицейски проверки.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *