Слави: Бойко тероризира медиите с есемеси

Ако реша да се занимавам с политика, т.е. да вкарвам хора в парламента, защо ще ми е Бойко Борисов на мен?
Това заяви водещият Слави Трифонов в шоуто си снощи по bTV в отговор на изявлението на премиера Бойко Борисов, че Трифонов е искал да назначава министри в правителството, предаде БГНЕС.
„Не съм искал 50% от ГЕРБ. Това не е нито ООД, нито баница, която може да се дели и да се искат 50%“, бе категоричен Трифонов. По думите му единственото, което му е хрумвало, е, че „ако можеш да извадиш качествен лидер, който да може да организира хора около себе си, би могъл чрез него да вкараш в парламента достойни хора“.
„Хрумвало ми е, че подобен човек може да бъде ракетоносител, включително ми е хрумвало, че аз мога да бъда ракетоносител“, посочи водещият.
Шоуменът отрече да има политически амбиции.
„Бойко Борисов е недоволен, защото не му дадох да ги цъка министрите – един той, един аз, и поради тази причина сега той така се държи. Не защото обективно аз правя гафове или защото обективно медиите трябва да се държат като коректив на властта. Това е причината – или се е изпуснал, или го е казал съзнателно“, каза още Трифонов.

Той заяви, че премиерът тероризирал медиите.
„Защо медиите се срамуват да си кажат, че той се обажда и пише SMS-и на всеки един почти, във всеки един вестник и ги тероризира ежедневно. Аз го знам със сигурност това нещо. И това го знаят всички, на които им пише SMS-и. Защо се страхуват да го кажат? Да не говорим пък какви SMS-и пише на главни редактори и на всякакви други. Защо са се навели всички и са притихнали? Защо се срамуват или се страхуват да го кажат? Той ги тероризира. Докога ще ги тероризира и ще управлява в медиите като им пише есемеси и като им се обажда?“, попита Слави Трифонов.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *