Стани гост-автор

Имаш мнение, което искаш да споделиш публично? Нещо, което да разкажеш, което смяташ, че ще е интересно на широката публика на тема финанси, бизнес, етика, предприемачество, маркетинг, продажби, инвестиции в стартиращи бизнеси, customer development или друга свързана със стартиране и развитие на бизнеса. Ще се радваме да публикуваме твоята авторска статия в нашата финансова онлайн медия financebg.com. Очакваме я на е mail: financebg.office@gmail.com

Условията: – темата да е интересна, актуална и подходяща за потребителите на сайта; – тексът да е написан грамотно; – ако текстът е по-дълъг от 3000 символа, е възможно да го разделим на две части; – нашият екип избира снимка, за да илюстрира материала. Ако имате ваши лични снимки, изпратете ни ги на  financebg.office@gmail.com – текстовете не се заплащат. Всяка статия, ще бъде публикувана от името на автора и може да включва негова снимка, линк към сайт, организация, за която работи, е-мейл за контакти. Преди да се публикува вашата статия ще бъде прегледана и одобрена от редакторите на financebg.com. Те ще се свържат с вас при необходимост от доуточняване или изяснаване на възникнали въпроси.

Редакторите на financebg.com си запазват правото да откажат публикуване на статия, като автора ще бъде информиран за съответните причини. Очакваме вашите материали на financebg.office@gmail.com.

Един коментар към “Стани гост-автор

  • 03.12.2017 на 16:44
    Permalink

    Бих желал да напиша за предложение с Туристическа тематика …

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *