Старшина от Граф Игнатиево разстреля семейството си и се самоуби

 
Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа Георги Тепавичаров законно притежаван от него пистолет. Георги е старшина, работел е на летището в Граф Игнатиево. В авиобазата е бил специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи. 32-годишният мъж е бил в домашен отпуск от 8 януари до 4 февруари.
Съпругата му Николина работела в магазин за мебели под блока.Майката  е завършила Техникума по туризъм в родното си Чепеларе. През 2008 година  завършва Бизнес администрация в Нов български университет в Пловдив.Николина работела като магазинер в магазин за кухненски плотове Модекс на партерния етаж на военния блок, в който живеели с мъжа си и двете си деца под наем. Преди 3 месеца обаче напуснала, тъй като била недоволна от заплащането.
По данни от първоначалния оглед се касае за тройно убийство, последвано от самоубийство. Убийството е извършено от военнослужещия, който е застрелял младата си съпруга и двете им деца. Тялото на жената е открито в една от стаите, а мъжът и двете деца са били в друга стая. Очакват се серия експертизи.
Според съседите семейството било много добро. Никога не са се карали и не са създавали проблеми. Никой не може да си обясни, как се е случила трагедията.
Само преди 11 дена – на 10 януари, семейството е празнувало рождения ден на малкия им син – Ангел. Тогава той е навършил 4 годинки, става ясно от профила на Николина в социалната мрежа Фейсбук. Към края на 2012 г. двамата родители са били на екскурзия в Турция без децата си.
В момента служители на Криминална полиция и Първо РПУ извършват оглед на местопроизшествието. Пред блока има и служители на Военна полиция.
Линейка откара първия, а после и втория от мястото на кървавата драма. След следствени действия, първо беше изнесено тялото на жената, а по- късно и на Георги, който за сега е назоваван като вероятния убиец. Полицаи свалят на ръце от петия етаж труповете, тъй като блокът няма асансьор.
Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж. Той млязъл в апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си.
Трагедията в Пловдив се случва дни, след като в София бивш военен застреля двамата си сина, съпругата си и тъщата.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *