Строс-Кан признал на жена си за 3 любовни афери преди ареста

Това пише френското списание „Поан“, като се позовава на разкрития на неназовани приближени на Сенклер, съобщи БТА.
Бившият управляващ директор на МВФ признал пред съпругата си, че е правил секс с три неназовани жени в интервала от петък вечерта до събота по обед, когато напуснал хотел „Софител“ в Ню Йорк. Засега адвокатите на Строс-Кан не са коментирали тези разкрития.
Преди време се появиха твърдения, че Строс-Кан е отправил неприлични предложения към най-малко две служителки на хотел „Софител“, където е извършил предполагаемото посегателство над камериерката.  Едното предложение било отправено към рецепционистка в хотела. Строс-Кан я поканил да изпие питие в апартамента му, но тя отказала офертата, направена малко след като той се регистрирал там на 13 май, ден преди да бъде арестуван заради посегателството над камериерката.
По-късно в нощта на 13 срещу 14 май Строс-Кан бил „документиран“ от охранителна камера да се прибира в апартамента си с неизвестна жена, която си тръгнала оттам два часа по-късно. Засега бившият директор на МВФ отрича обвиненията за сексуално посегателство над камериерката от „Софител“.
Сп. „Поан“ припомня, че преди 20 години, малко преди да сключат брак, Строс-Кан предупредил Ан Сенклер, че е „фустогонец“, но тя била уверена, че ще го промени. След това всеки път, когато наяве излизала новината за поредното завоевание на Строс-Кан, той припомнял на Сенклер: „Предупредих те“. Сенклер ясно си дава сметка, че съпругът й е хроничен съблазнител, но не вярва, че той е извършил изнасилване, твърдят близки на бившата журналистка.
Откакто Строс-Кан беше арестуван, Сенклер непрекъснато демонстрира подкрепата си за него. Тя събра 6 милиона долара, за да плати гаранцията му и после похарчи още 50 000 долара за месечния наем на жилището в квартала Трайбека, където Строс-Кан беше поставен под домашен арест. Неотдавна обаче тя беше заснета без брачната си халка, което породи коментари, че тя може би се готви да го напусне.
Вчера пък шансовете на Строс-Кан да се впусне в президентската битка във Франция угаснаха, когато приключи и регистрацията на кандидатите на социалистите за първичните избори през октомври. Преди скандала Строс-Кан беше сочен за фаворит в този вътрешнопартиен вот. В разгара на скандала, когато обвинението срещу него се разклати, социалистите бяха намекнали, че ще удължат срока за издигане на кандидатури за първичните избори.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *