Теленор изкупува използвани смартфони

Всеки клиент може да предложи за изкупуване неограничен брой устройства

Теленор стартира нова услуга „Върни и вземи“, чрез която потребителите могат да получат стойност под формата на ваучер в замяна на стар смартфон. Ваучерът може да се използва при закупуване на ново смарт устройство – телефон, таблет или на аксесоар от предлагания в магазините на Теленор асортимент.

В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство, компанията предлага цена на изкупуването му и ако клиентът е съгласен с предложеното, ще получи в замяна ваучер за договорената стойност.

Ваучерът може да се използва като платежно средство за покупка на нов смартфон, таблет или аксесоар от предлаганите в магазините на Теленор марки и модели. Всеки клиент може да предложи за изкупуване неограничен брой устройства, като за всяко от тях ще получи и отделен ваучер, информира technews.bg.

Ваучерът се предоставя под формата на електронен код, който клиентът ще получи чрез SMS на посочен от него телефонен номер. След получаване на електронния код, ваучерът може да се използва веднага или по-късно както за покупка на устройство в брой, така и като част от предплащане по договор за лизинг.

Ваучерът не е поименен и може да се предоставя за ползване и на друго физическо лице. Всеки ваучер може да се използва само по веднъж. Не е възможно ползването му на части, ползването на няколко ваучера накуп за една и съща покупка, както и за заплащане на месечни сметки, лизингови вноски, покупка на допълнителни пакети с минути, SMS, мобилен интернет или дигитално съдържание.

Услугата „Върни и вземи“ се предлага единствено магазинната мрежа на Теленор и е валидна за всички потребители – физически лица, независимо дали са клиенти на оператора или не, уточниха от компанията.

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *