Уникален 5-звезден хотел бе открит в Пловдив

Много интересно за The Emporium Plovdiv – MGALLERY е това, че в него всеки един детайл е поръчков и изпълнен специално

 

Новият най-хубав хотел в България бе открит днес под тепетата. Впечатляващият със симбиоза между модерни технологии и исторически препратки The Emporium Plovdiv – MGALLERY отвори врати за туристи и гости на вековния град. Новото 5-звездно бижу с право претендира за палмата сред останалите хотели, защото е изпипан буквално във всеки детайл.

Hotel in Plovdiv The Emporium Plovdiv - MGallery - ALL

Първият премиум бутиков хотел в Пловдив се намира на пъпа на града, съживявайки от пепелта една от най-емблематичните сгради от близкото минало – тази на магазин Евмолпия. The Emporium Plovdiv – MGALLERY може да се похвали със завладяваща комбинация от изключителни 5-звездни услуги и неповторим дизайн сред забележителни археологически съкровища, информира inews.bg.

На стилната церемония по откриването днес бяха разкрити подробности за това как е възникнала идеята за The Emporium Plovdiv – MGALLERY, какво е коствало осъществяването й и кое ще е определящо за бъдещето развитие като топ дестинация за гостите на един от най-старите градове в Европа.

Реконструкцията на един от символите на Пловдив – Евмолпия, до преобразяването и възраждането в сегашния му вид, е стартирала през 2018-а година. Инвеститорът – Бойко Качулев, е съумял да постигне уникалния вид на The Emporium Plovdiv – MGALLERY с помощта на доказания бранд МGallery на Accor и посредством екип от най-добрите дизайнери в света. Всичко е започнало, след като г-н Качулев се е свързал с проектантите на зданието  с интересно минало, заобиколено от пулсиращия културен живот на Пловдив. Иде реч за над 80 архитекти, които са разбулили тайните на сградата.

„Мое верую е това да създавам и да надграждам, а не да руша. Много беше лесно, след като придобих тази емблематична сграда за Пловдив – да я бутна и да вдигна нещо футуристично. Вместо да сторя това – аз заложих на това, което с моя екип умеем най-добре – да надградим и развием, макар това да ни струва в пъти повече нерви и средства. Крайният резултат е видим“, обясни бизнеменът Бойко Качулев в отговор на въпрос от iNews.bg какво му е коствало възраждането на Евмолпия.

Много интересно за The Emporium Plovdiv – MGALLERY е това, че в него всеки един детайл е поръчков и изпълнен специално. „В магазините няма да намерите нищо от нашия хотел, било то мебел, врата, легло, сапунерка или каквото и да е“, категоричен бе инвеститорът, а в думите му медията ни се увери лично след тур из стаите и коридорите.

„Първоначално планираната цена на The Emporium Plovdiv – MGALLERY се умножи по 2, защото всички знаете какво се случи по света – здравна криза, която доведе до икономически срив и поскъпване на всичко. Това обаче изобщо не означава, че сме направили и минимален компромис с използаните материали и изпълнението, даже напротив“, гордо обяви Бойко Качулев и добави, че в интериора на хотела ценителите могат да се насладят на картини от местни художници.Hotel in Plovdiv The Emporium Plovdiv - MGallery - ALL

The Emporium Plovdiv – MGALLERY предлага уединени релакс и фитнес зони. Гостите могат да се насладят също на иновативен ресторант и на първия в България шампанско & коктейл бар, чиито предложения очароват с уникални вкусове и аромати, авторски решения на класически ястия, оживен и авангарден интериор, предразполагащ социални контакти.

„Откриването на този удивителен хотел е началото на едно красиво приключение за създаване на незабравими моменти за нашите гости, пътуващи до Пловдив от цял ​​свят. С уникалната атмосфера на бутиковия бранд MGallery, който издига гостоприемството на по-високо ниво, ние насърчаваме всеки гост, който ни се довери, да се отпусне, да се наслади на някои от най-старите златни съкровища в света, открити в региона, и да създаде истории, които остават като спомен завинаги“, каза Павел Панчак, генерален мениджър на The Emporium Plovdiv – MGALLERY.

Новият диамант, който ще краси Пловдив и България, отсега дава заявка да спечели с разлика в надпреварите за най-добър хотел не само в страната, а и на Балканите. Класацията предстои да бъде обявена скоро, а амбициите на мениджърите на The Emporium Plovdiv – MGALLERY са бутиковото бижу да е №1 в цяла Европа.

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *