„Фейсбук“ въведe предавания на живо с до 50 потребители

„Фейсбук“ (Facebook) представи в четвъртък нов начин на излъчване на живо на своята платформа Messenger Rooms, което ще даде възможност за участието на живо на до 50 потребители.

Според официалното изявление излъчванията на живо от страниците на „Фейсбук“ са се удвоили през юни 2020 г. в сравнение с годна по-рано най-вече заради предаванията на живо, започнали от март тази година,информира bnr.bg.

Създателят на „стаята“ ще може да контролира предаването на живо и неговите участници, така че продуктът да стане подходящ за по-големи онлайн събития, които в днешно време са предпочитани поради мерките за социално дистанциране, предизвикани от коронавирус.

Фейсбук събира информация за потребителите си от външни сайтове ...

Facebook (произнася се Фейсбук) е уебсайт, най-голямата безплатна онлайн социална мрежа в света, предлагана на над 70 езика, включително и на български. Открита е на 4 февруари 2004 г., управлява се и се притежава от частната компания Facebook, Inc. със седалище в гр. Менло Парк, щата Калифорния, САЩ[2]

Потребителите на социалната мрежа се групират по географско положение, месторабота, учебни заведения, интереси и други. Всеки потребител избира каква информация да въведе за себе си, както и какви групи или личности могат да имат достъп до нея.

Фейсбук с голяма промяна, почнаха експерименти - Novinite.bg ...

Комуникацията между потребителите в мрежата се осъществява по много начини, включително изпращане на лични съобщения, покани за участия в мероприятия, споделяне на снимки, текст, хипервръзки, видеооткъси („клипове“), създаване и участие в групи по интереси, сравнение на резултатите от тестове, участие в различни игри.

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *