Финландски инвеститори ще правят верига ресторанти за бързо хранене у нас

Финландски инвеститори ще правят верига ресторанти за бързо хранене у нас, като първият обект ще е в Ловеч. Кметът на общината Корнелия Маринова подписа договор за продажба на недвижим имот – частна общинска собственост, представляващ ресторант „Ерфурт“ с компанията „Бългериан Бургер“ ЕООД.

 

Фирмата с управител Кари Салмела – гражданин на Република Финландия, ще прави инвестицията в България. Първият обект се очаква да отвори врати в началото на 2017 г., обяви адвокатът, представляващ компанията Боян Лазаров

„С финализирането на продажбата се слага край на бездействието за един важен и видим обект, който дълго време загрозяваше центъра на гради ни“, отбеляза кметът Корнелия Маринова. С неговата продажба ще подобрим обслужването на гражданите и ще предоставим нови работни места, а с предстоящата реконструкция на централната градска част ще оформим един много по-хубав и функционален център“, допълни Маринова, информира economic.bg.

Ние сме изключително доволни от бързото и акуратно развитие на цялата процедура по покупо-продажбата, отбеляза адвокатът Боян Лазаров.

Цената на сделката е 556 800 лева без включен ДДС, достигната на публичен търг. Данъчната оценка на обекта е 301 593.10 лв., съгласно удостоверение, издадено от МДТ на Община Ловеч. Към датата на сключването купувачът е изплатил изцяло на продавача дължимите суми.

 

 

 

 

 

 

 

financebg.com

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *