Форум в Берлин за икономическия диалог България – Германия

София /КРОСС/ Икономически диалог България – Германия – „Нови възможности за търговия, сътрудничество и инвестиции в България“ е темата на форум в Берлин, организиран от Германо-българската индустриално-търговска камара.
Участниците ще дискутират възможностите за развитие на двустранните икономически връзка, условията за инвестиции, коопериране и сътрудничество.
„Искаме да използваме потенциала на хората. В УС на камарата всички имат какво да кажат пред немска публика. Да насочим вниманието към България е основната ни цел. Нарекохме форума „Икономически диалог Германия- България и го правим в навечерието на предстоящото посещение на канцлер Меркел през октомври в България. Надяваме се повече немски инвеститори да дойдат в България.“ Това заяви пред националното радио Митко Василев, главен управител на камарата, в коментар за целите на предстоящия форум.
Пред представителите на германския бизнес, приоритетите на българското правителство в икономиката ще представи министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевналиев.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *