Шеф благодари на свой служител с 26 хил. долара

Когато Боб Дженкис – механик в Хауърд Купър Импорт Сентър от цели 26 години – влязъл на работното си място в сряда, коленете му не спирали да се клатят, пише БГНЕС.
„Бях шокиран“, призна той. „Човек не очаква да му се случи подобно нещо“.
Американецът бил един от 89-та служители на 47-годишната компания, получили парично „благодаря“ от шефа си Хауърд Купър, който се пенсионира.
83-годишният Купър продал фирмата си през април, тъй като занапред възнамерявал да разпуска на люлеещия се стол на верандата.
След като ръководството на бившата му автокъща се сменя официално през този месец, Купър решил да даде на 89-та си подчинени по хиляда долара за всяка година във фирмата.
„Моите служители са много важни за мен. Те са причината за моя успех“, сподели той пред местно издание. „Знам двама-трима купувачи, които ми предлагаха повече, но грижата за моите служители е от първостепенно значение за мен“.
„Моят бизнес бе животът ми цели 47 години. Обичам това, което правех и се наслаждавах всяка сутрин. Все още съм предприемач по душа и предполагам, че един ден да продължа в тази насока“, допълни той.

finansi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *