Янев: Борисов управлява чрез подслушване

Към момента няма контрол над работата в ДАНС и там незаконно се включва апаратура за подслушване“, каза в Силистра лидерът на партия „Ред, законност, справедливост“ Яне Янев.
По думите му, днес тази информация била потвърдена от служители на МВР, недоволстващи от сегашното управление на ведомството.
„Борисов управлява чрез незаконно четене на автентични СРС-та“, смята още Янев и допълни, че това е една от причините да не е заработила все още комисията за специалните разузнавателни средства.

Лидерът на РЗС е категоричен, че обръчите на Ахмед Доган продължават да работят с покровителството на премиера и днес.
Той прогнозира, че случаят с двамата обвинени в документни измами и присвояване на средства силистренски депутати Гюнай Сефер и д-р Митхат Табаков ще бъде потулен и „умишлено забравен“. Имунитетът на двамата беше свален и те бяха обвинени за злоупотреби в особено големи размери.

Лидерът на РЗС определи като тежък удар отнемането на депутатския мандат на Атанас Семов, предаде Дарик радио. Той заяви, че в началото на следващата седмица партията ще обяви по-нататъшните си действия по решението на Конституционния съд.
С това решение днес на практика официално бе легитимирана сделката ДПС-ГЕРБ. Цената на договорката е след оттеглянето на Костов и „Атака“ ДПС да се върне във властта, каза още Яне Янев.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *