12 бона за Ивана и Преслава по празниците, за Глория – 10

„На Коледа ще работя, на Нова година ще работя, общо взето на всички празници ще бъда на работа, за което мога само да благодаря и да бъда щастлива”, казва поп-фолк изпълнителката Емилия, цитирана от бТВ. Едно участие на Емилия струва 4 хиляди лева, а по празници тарифата е двойна.Най-скъпо платени си остават Преслава и Ивана, чиито празничен хонорар ще достигне до 12 хиляди лева. Умножено по две от стандартните хонорари покрай празниците Глория и Анелия ще взимат по около 10 хиляди на участие. Мъжете във фолка са с доста по-скромни тарифи и вземат наполовина по-малко.
Солиден хонорар, според публикации, от 12 000 лв. трябва да получи и поп изпълнителят Миро. „Аз не съм си сменял хонорара от 3 години. Естествено отстъпки винаги има – за редовни клиенти, за лоялни, за хора, които искат много твоето присъствие, но го искат много”, споделя звездата.
И тази, както и миналата година, данъчните ще проверяват изпълнителите дали декларират големите си новогодишни хонорари. От своя страна те самите казват, че не се притесняват и стават все по-коректни към държавата.
„Не бих искал на 60 г. да ми размахват пръстче и да ми правят порицание пред строя. Това не ми приляга на годините”, категоричен е Васил Найденов.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *