14 признака, че се превръщате в родителите си

Независимо колко пъти сте повтаряли, докато растете, че ще бъде по-различен от родителите си, само въпрос на време е преди неусетно да осъзнаете, че като възрастен всъщност не сте толкова различен.

Цялата онази превзетост на майка ви и сълзливо-сантименталният начин, по който баща ви умишлено произнася неправилно думите, ще дадат своето отражение върху характера ви. Нищо не можете да направите. Повечето хора се опитват да направят всичко възможно, за да избегнат това. Ако откриете някой от тези симптоми, вероятно вече е твърде късно. Разбирате от ниските цени в промоциите. Лягате си в 20.30 и не виждате нищо лошо в това.

Сериозно, защо му е на някой да прави парти в делничен ден? Започвате да симпатизирате повече на родителите от любимите в детството ви филми. Никога не излизате навън с мокра коса.

Само можете да си докарате настинка. Въздишате тежко, когато видите някой без палто в леко хладно време. Винаги използвате подложки за чаша, когато си пиете кафето. Започвате да обръщате голямо внимание на рекламите за прахосмукачки. Установявате, че сте започнали да наказвате другите – но това е за тяхно добро. Станали сте експерт в предизвикването на вина у другите. Във всеки един момент имате подготвена чанта с лека храна и комплект за първа помощ. Вашите смутита са повече зелени, отколкото сладоледени. Изведнъж започвате да разбирате очевидното значение на спестовните сметки. Вие сте звучният комитет за мъдри съвети във вашия кръг от приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *