30 компании в АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ

30 компании ще представят 40 марки автомобили на производители от 16 държави на АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ. Той ще се проведе за 9-и път в рамките на Международния технически панаир от 27 септември до 2 октомври.
Въпреки кризата, автомобилното изложение ще е с около 30% по-голямо от миналогодишното и по брой на участниците, и по размер на ангажираните площи. Съорганизатор на една от най-атрактивните изложби в рамките на Есенния панаир е Асоциациятана автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).
Посетителите на ЕСЕН 2010 първи ще могат да видят новия „Мерцедес R клас“, чиято световна премиера беше през април в Ню Йорк. Това е ново поколение на луксозното возило с модернизиран дизайн. Сред световните новости е и кросоувър ASX на „Митсубиши“, направен с технологии, коитооптимизират разхода на гориво и щадят околната среда.
32 марки ще направят своята премиера за България. Една от тях е на „Опел Мерива“, който се отличава с експресивен външен вид и многофункционалност. “Нисан“ ще покаже своя нов компактен кросоувър „Nissan Juke” – атрактивен със своята футуристична предница и спортна задна част.
Лекотоварната гама на „Рено“ ще се предлага по време на Автосалон Пловдив с облекчени условия за лизинг. Специални отстъпки в цените са подготвили и другите участници в изложението.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *