8-те най-добри приложения за лични финанси за 2020 г.

Управлението на парите определено не е лесно. Сега, когато вече не балансираме чекова книжка, проследяването на разходите и поддържането на стабилно финансово състояние може да става доста по-лесно, благодарение на новите технологии. Приложенията за лични финанси се свързват с вашата банкова сметка и ви помагат да сте наясно с разходите си. Те могат да ви помогнат да проследите предстоящите плащания на сметки, да имате понятие за вашия кредитен рейтинг и инвестиционен портфейл.8-те най-добри приложения за лични финанси за 2020 г..

Снимка: iStock

Най-добрите приложения за лични финанси предоставят няколко различни функции за управление на финансите. Всички приложения от списъка, изготвен от Thebalance, са достъпни както в iOS, така и в Android, информира infostock.bg.

Най-добър като цяло: Mint

Mint, приложение за лични финанси на Intuit, е едно от най-известните на пазара. Показва пълната финансова картина. След като свържете кредитните и дебитните си карти със своя акаунт, Mint изтегля транзакциите ви, категоризира ги и показва как харчите парите си. Можете да следите сметките и разходите си и да създадете бюджет, към който да се придържате. Безплатният достъп до вашия кредитен рейтинг е едно от най-новите допълнения. Можете да разберете кои са факторите, допринасящи за вашия кредитен рейтинг. Освен това можете да проследявате инвестициите си и да планирате комунални плащания.8-те най-добри приложения за лични финанси за 2020 г..

Всички статии за лични финанси - Блог на УниКредит Булбанк

Най-доброто за изплащане на дълг: You Need a Budget

Това е приложение за лични финанси, което е изградено около Четирите правила на YNAB, а те са следните: използвайте всеки долар, приемете истинските си разходи, управлявайте парите си, правете повече пари. Те не само ви помагат да изградите по-добър бюджет, но и да овладеете разходите си. Импортирайте транзакции от вашата разплащателна сметка и ги приложете към всяка бюджетна категория, за да получите точна картина на разходите си. Поддържайте балансиран бюджет, като коригирате бюджетните категории, ако случайно сте похарчили повече (или ако не сте предвидили бюджет за определена категория). Подробните отчети ви показват как разходите ви се увеличават през месеца.

Най-доброто за управление на финанси: Personal capital

Personal Capital е приложение за лични финанси, което ви позволява да управлявате активи и други инвестиции, заедно с ежедневните си разходи. Можете да проследявате портфолиото си по сметка, клас активи или други, напълно сигурно. С вграден интелект, наличен във версията на приложението, можете да откриете възможности за диверсификация, управление на риска и да откриете всички скрити такси, които вероятно ще плащате. Сравняването на собственото портфолио с основните пазарни показатели ви позволява да определите дали сте на път да постигнете инвестиционните си цели.

Управление на личните финанси - какво трябва да знаеш?

Най-добро за управление на абонаменти: Clarity Money

Все повече компании преминават към абонаментни модели. Clarity Money има за цел да ви помогне да спрете да се хвърляте върху неизползвани абонаменти, като ви помага да ги откриете и анулирате. Освен да премахнете допълнителните абонаменти, приложението анализира начина, по който харчите и ви дава препоръки за подобряване на финансовото ви състояние.

Най-добро за плащане на сметки: Prism

Prism показва всичките сметки чрез едно приложение, като ви дава пълна картина на вашите финанси. Добавете сметките си към Prism и то автоматично ги проследява и изпраща напомняния за датата на падежа, за да ви помогне да предотвратите закъснели плащания.

Най-добро за споделени разходи: Spendee

Много други приложения за лични финанси са за индивидуална употреба. Spendee ви позволява да създавате споделени портфейли с приятелите си или семейството си, които можете да използвате за управление на споделени разходи в домакинството. Импортирайте банковите си транзакции и оставете приложението да ги категоризира, за да изчислявате как месечните си разходи. Функционалността за проследяване на сметки гарантира, че не забравяте да платите таксите си и избягвате неустойките за забавяне на плащанията.

Академията по лични финанси започва на 11 октомври 2016 година ...

Най-добро за бюджетиране: EveryDollar

Приложението EveryDollar използва метода на нулевия бюджет, препоръчан Дейв Рамзи, експерт по лични финанси. Вграден тракер за месечни разходи ви позволява да се свържете с банката, с която работите, за да импортирате транзакции и да сте наясно с разходите си. Можете дори да разделите разходите между няколко бюджетни позиции. Проследяващият тракер показва сумата, която сте изразходвали досега за месеца и сумата, която сте оставили за харчене. Чрез приложението ще можете да се свържете с експерти по управление на финанси, които могат да ви помогнат. Всички нови потребители получават безплатна пробна версия на премиум версията на приложението.

Най-добри визуални материали: Mobills

Mobills следи вашите разходи, като ги разпределя по категории. Вижте сумата, която остава да похарчите във всяка бюджетна категория, за да можете да я възстановите, ако е необходимо. Приложението за бюджетно планиране включва интерактивни диаграми, които ви позволяват да анализирате финансовите си навици. Можете да добавите всички сметки и дати на падеж, за да следите кога трябва да бъдат платени. Безплатната версия на приложението има ограничена функционалност, докато надстройката до премиум версията ще ви даде пълен достъп до всички функции на приложението.

*Материалът е с аналитичен характер и не е съвет за търговия с акции.

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *