Шефът на СДС – Пловдив и депутат от РБ бил на евроясла при карловския кмет

Настоящият шеф на СДС Пловдив и депутат от Реформаторския блок Никола Хаджийски е забъркан в аферата на кмета на Карлово Емил Кабаиванов и Община Карлово за източване на европари от Общината. Това научи www.karlovobg.eu от свои източници, отлично запознати със случая.

Проверкатаустанови, че на 28 декември 2012 г. Никола Хаджийски е назначен от Кабаиванов на трудов договор по проекта за Воден цикъл на Карлово, който се осъществява с европейско финансиране и е в основата на мащабното разследване на Държавна агенция „Нацонална сигурност” и Прокуратурата за значително финансово ощетяване на Община Карлово. Хаджийски е усложливо назначен от съпартиеца си Кабаиванов на позицията „Лице по нередности” по проекта „Доизграждане и и модернизация на ГПСОВ и реконструкция на канализационната мрежа в град Карлово” на месечна заплата от 500 лева.

Припомняме, че именно Хаджийски бе човекът до Кабаиванов пред Прокуратурата в Пловдив, който пламенно го защитаваше и обясняваше, че синият му партиен брат е обект на политически натиск.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *