AirPods е най-харесваният продукт на Apple

Безжичните слушалки на Apple получават невиждано висок процент одобрение сред клиентите на компанията. Проучване показва, че 98% от купувачите на AirPods са удовлетворени от покупката си, като много от тях дори твърдят, че харесват слушалките повече, отколкото са си мислели, че биха, пише The Verge.

Това е рекорд по удовлетвореност, получена от нов продукт на Apple. За сравнение, първият iPhone през 2007 г. получи 92% положителна оценка, iPad през 2010 г. – също 92%, а Apple Watch през 2015 г. – 97%.

Универсалният жак за слушалки според Apple не е актуален и е време всички да преминем към безжичната технология. След като обаче стана ясно, че те ще се продават отделно от смартфоните срещу 159 долара компанията получи много критики. AirPods обаче доказват, че Apple познава своите клиенти добре,информира economic.bg .

Желанието на компанията от Купертино да устоява на всички критики в началото на пускането на непопулярни решения е похвално и е съществена част от успеха на технологичния гигант през годините.

 

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *