British Airways вече има безплатни полети за деца

Това лято авиокомпания British Airways стартира специална програма Kids Fly Free, която позволява децата свободно да се придвижват със самолетите им в рамките на Обединеното кралство. Програмата ще обслужи до 6 безплатни вътрешни полети с превозвача до 1 ноември тази година.

 

Всеки закупен преди тази дата билет за възрастни ще осигури два безплатни билета за деца под 12 години за полети от лондонското летище „Хийтроу“ и летищата Белфаст в Нюкасъл, Лийдс Брадфорд и Инвърнес. До тези направления ще бъдат на разположение безплатните детски билети в една или в две посоки.

Офертата включва и безплатно настаняване на деца в хотели Novotel в цялата страна, както и безплатен обяд в ресторант Gordon Ramsay в петия терминал на летище „Хийтроу“ пише economic.bg.

„Когато става въпрос за семейни почивки, всяка стотинка е важна, така че програмата на British Airways ще намали разходите за полети и ще даде възможност на децата да се запознаят с родната си страна“, – се посочва от пресслужбата на авиокомпанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *