ICAP Bulgaria ще раздава своите бизнес награди

ICAP Bulgaria (част от ICAP Group – една от малкото компании, одобрени като „Агенция за кредитен рейтинг“ от Европейската служба по ценни книжа и борси) за четвърта поредна година ще отдаде своето признание за най-добри бизнес практики – „True Leaders“. Награждаването ще се състои на 7 декември в зала Rainbow Plaza в София, където се очаква да присъстват около 250 гости, представители на висшия мениджмънт на 45 от големите водещи компании в България и на индустриални камари и бизнес сдружения.
Критериите, на които трябва да отговарят компаниите, за да влязат в категорията „True Leaders“, са: да са сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2015; да са увеличили броя на своя персонал (през 2015 спрямо 2014), да бъдат лидери в своя сектор, както и да са с висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 – A1). БТЛ е една от водещите в света фирми в сферата на разработката, производството, търговията и сервиза на електронна медицинска апаратура в три основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина. Компанията работи в повече от 100 държави от цял свят, като в над 50 от тях има собствени търговски фирми, а в останалите работи чрез независими ексклузивни дистрибутори.
Създадена в началото на 90-те години на ХХ век в Чехия, БТЛ бележи своята двайсетгодишнина през 2013 г. Компанията стъпва в България през 1998 г. с разкриването на търговски офис. От
2002 г. производството на медицинска апаратура и международната дистрибуция на фирмата са локализирани в Пловдив. За да разшири потенциала си за създаване на нови продукти, през 2014 г. компанията открива и български център за развойна дейност, базиран в София.
С оглед на ежегодното позициониране на нови продукти и паралелното разширяване на екипа в България се откриват редица възможности за млади хора с потенциал и желание да се развиват в
областта на електрониката.
Заради безспорния си принос в съвременната физиотерапия, неврология и естетична медицина, БТЛ Индъстрийз е една от компаниите, които ще получат награда „True Leaders“. За нея организаторите отреждат приз за водеща компания в сектора „Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати“.
Модерната медицинска апаратура на БТЛ вече в продължение на повече от 20 години помага за физическото възстановяване на хора и спортисти от цял свят. Главни заслуги за безпроблемното представяне на атлетите на Олимпиадата в Рио през 2016 г., имат именно иновативните физиотерапевтични уреди на марката БТЛ.
През ноември БТЛ взе участие и на най-значимото медицинско изложение – „Медика 2016″, което се проведе в Дюселдорф, Германия. На него компанията представи за първи път пред световната медицинска общност своя нов революционен уред – Супер индуктивна система (SIS), който е без аналог в света.

 

Милен АТАНАСОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *