Kандидатстваайте за 5000 лв., за да си направите сайт

В Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия започва прием на документи от българските компании за безвъзмездна финансова помощ по ваучерна схема за услуги за информационни и комуникационни технологии на малки и средни предприятия.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия кани МСП на международни панаири — Agrozona.bg

Инициативата се финансира от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“. Кандидатстването е с електронно генериран формуляр през Информационната система за управление и наблюдение на средствата от Европейския съюз, информира pariteni.bg.

Малко повече от девет милиона лева са предвидени за  подкрепа на 450 предприятия с 2 типа ваучери: за 5000 лв. за изготвяне на уебсайт или приложение, и за 20 000 лв. за дигитален маркетинг и кибер и информационна сигурност.

Министерството на труда и социалната политика има за цел да подкрепи дигитализацията на българските предприятия с тази програма, пише в съобщение на ведомството.

Националният иновационен фонд на ИАНМСП... - Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия | Facebook
 Приемът на документи ще продължи до 16.30 часа на 30 септември 2020 г.Кандидатстването ще се осъществи чрез електронно генериран формуляр през Информационната система за управление и наблюдение на средствата (ИСУН 2020) от ЕС в България, като пълна информация относно необходимите документи и условията за кандидатстване ще откриете тук:  https://www.sme.government.bg/?page_id=51249.
istock
istock

Българските компании ще могат да се възползват от услугите на близо 300  доставчици на ИКТ услуги, като пълен списък с одобрените фирми ще откриете в сайта на ИАНМСП: https://www.sme.government.bg/?page_id=49462.

Кандидатите могат  да задават въпроси, свързани с кандидатстването, изпълнението и отчитането на процедурата на електронен адрес: voucher.ict@sme.government.bg до 5 дни преди крайния срок за подаване на проектни предложения.

Защо се бави вече година класирането на проектите за финансиране от Националния иновационен фонд? | Икономика | Новини от България и Света | OFFNews.bg

Отговорите на въпросите на кандидатите се публикуват на интернет страницата на ИАНМСП, както и в ИСУН 2020 в 2-двудневен срок от получаването им, но не по-късно от 3 дни преди изтичането на срока за кандидатстване.

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *