Revolut пуска тегления на Биткойн

Водещото европейско финансово приложение Revolut най-накрая даде възможност за теглене на Биткойн четири години след като за първи път предостави услуги за крипто търговия на някои потребители и една година след като разшири търговията до всички 7 милиона потребители по целия свят.

Revolut с троен ръст на приходите, но и увеличение на загубата за 2018 г. - TechTrends България

Revolut за първи път добави търговия с BTC, LTC и ETH за потребителите през 2017 г., но досега те успяха да го изтеглят само като фиат, информира cryptodnes.bg.

Финансовата технологична компания обяви днес бета стартирането на тегления на Биткойн с ексклузивен достъп, предоставен за първи път на своите клиенти от висок клас Metal, базирани във Великобритания.

Revolut New Logo - Offer 2 Check

 

Revolut също планира да пусне тегления по целия свят – в САЩ, Австралия и другаде – и в бъдеще на други клиентски бази.

Ходът следва подобно решение от Paypal, който стартира търговия с крипто в САЩ в края на 2020 г., като мнозина отбелязват, че монетите, закупени в платформата, няма да могат да я напуснат.

Като начало, потребителите на Revolut ще могат да добавят три външни адреса и да теглят между 500 и 1000 паунда на месец, като Revolut също въвежда двуфакторно удостоверяване, за да облекчи опасенията за сигурността.

Revolut App Adds 4 Cryptos to Buying, Selling Service - CoinDesk

 

Ник Сторонски, основател и главен изпълнителен директор на Revolut, отбеляза, че потребителите са поискали тегления:

 

Изтеглянията на крипто е силно търсена функция в крипто общността на Revolut и ние сме доволни, че можем да започнем постепенния процес на въвеждането му. Клиентите могат да [държат] навсякъде, където се чувстват най-сигурни – независимо дали е Revolut, в топло или студено хранилище или на друга борса. 

 

Това е само началото на дълъг списък с нови крипто функции, които планираме да пуснем, за да можем да предложим на клиентите един от най-добрите крипто продукти на пазара”, добави той.

Revolut въвежда нови по-високи такси от 1 март
Revolut е базирана в Лондон фирма, която предлага банкови сметки на своите клиенти, дебитни карти, обмяна на валута, търговия с акции без комисионни, крипто обмен и валутни услуги. Приложението поддържа клиенти в цяла Европа, Канада, Сингапур, Япония, САЩ и Австралия.

В отговор на глобалната пандемия, приложението за цифрово банкиране въведе крипто услуги за всички стандартни потребители през април 2020 г.

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *