Ryanair пуска билети от €9.99

Нискотарифната авиокомпания Ryanair пуска промоционални билети на цени от 9.99 евро по случай националния празник на България – 3 март. Резервации могат да се правят за 13 месеца напред, или до март 2018 г. Това съобщиха от компанията на специална пресконференция в София, предаде репортер на Economic.bg.

Полетите са до 21 дестинации. Промоцията стартира на 3 март и резервации могат да се правят до полунощ във вторник.

Днес стартира зимното разписание на Ryanair за 2017 г. Компанията добавя още полети до Айндховен (4 пъти седмично) и Лондон Станстед (16 пъти седмично) и общо 21 маршрута, които ще обслужат 1,6 млн. пътници за година.
„С удоволствие стартираме нашето зимно разписание за 2017 г. за София, което включва допълнителни полети до Айндховен и Лондон Станстед, и общо 21 маршрута, които ще осигурят 1,6 млн. клиенти годишно и ще подпомогнат 1200 работни места на Летище София“, заяви Кени Якобс, маркетинг директор на компанията за Европа.
Той обяви още, че Ryanair планира да пусне пътнически портал, който ще предлага не само полети, но и хотели, пакети за ски ваканции, коли под наем и всичко необходимо за една почивка, информира economic.bg. Очаква се порталът да има над 5 млн. уникални посещения дневно.
За момента компанията не планира да пусне интернет на борда на самолетите в Европа, тъй като според ръководството не си струва за къси полети. Трансатлантическите полети също не са на фокус.
В следващите 5 години Ryanair ще закупи още 7 машини Boeing 737, които ще извършват полети до различни европейски дестинации.
До 2024 г. компанията планира да увеличи пътниците си до 200 млн. души годишно, при 130 млн. в момента.
financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *