TBI Bank и GombaShop с услуга за онлайн покупки на изплащане

В контекста на все по-увеличаващото се потребление на онлайн услуги и пазаруване, TBI Bank сключи партньорство с GombaShop – водеща компания за предоставяне на дигитални решения за електронна търговия в България. GombaShop разполага с разнообразни възможности и функционалности, с които помагa на малките и средни бизнеси да създадат собствен онлайн магазин – от дизайн и маркетинг услуги до такива за хостинг и сигурност. Благодарение на партньорството си с TBI, над 1800 онлайн магазина, подкрепени от GombaShop, вече могат да предложат на клиентите си нов разплащателен метод за продажби на изплащане на електроника, бижута, мебели и редица други.

Като организация със силен фокус върху клиента, това е поредната крачка, която TBI Bank предпиема, за да осигури на българите дигитални решения, правещи разплащанията по-лесни, по-бързи и без да налага допълнителна такса. Тази нова услуга ще позволи на всички търговци на GombaShop да бъдат по-гъвкави и ще отговори на непрестанно променящите се нужди на клиентите като им даде възможност да изберат най-удобната разплащателна опция за тях. Всеки търговец вече може да добави бутон TBIPay, давайки възможност на клиентите си за покупки с изплащане на вноски.

Сред ключовите предимства на решението е и спестяването на време за потребителите, тъй като целият процес се случва изцяло в дигитална среда – от поръчката, през процеса за кандидатсване, до получаването на отговор само за няколко минути и без да се изисква посещението на физически офис на банката. В допълнение, тази нова функция цели не само да осигури нужната безопасност и удобство за клиентите, но също така да спомогне за ускоряване на продажбите на търговците, тъй като в тези безпрецедентни времена бизнесите се изправят пред все по-големи предизвикателства.

Потребителите пък ще могат да изплатят вноските си както онлайн, така и офлайн, благодарение на „phygital“ (микс от физически и дигитални канали) бизнес модела на TBI. Продуктите, които могат да бъдат закупени с TBIPay са на стойност от 100 лв. до 30 000 лв. и могат да бъдат изплатени в срок от 3 до 48 месеца.

„Като част от дигиталната трансформация на TBI, партньорството ни с GombaShop осигурява ново, ефективно онлайн решение, което ще бъде полезно както за търговци, така и за техните клиенти“, каза Армен Матевосян, главен търговски директор в TBI Bank. „Радваме се, че в тези все още предизвикателни времена, когато безопасността е главен приоритет, можем да предоставим услуга, която да помогне на малките и средни бизнеси, но също така да осигури сигурност за клиентите чрез напълно онлайн услуга за разплащане на вноски.“

„Щастливи сме, че заедно с TBI Bank можем да предоставим още едно ключово предимство за нашите клиенти“, каза Георги Костов, изпълнителен директор на GombaShop. „Възможността да дадеш на клиентите си опция за разплащане на вноски е от изключително значение за бизнеси като онлайн магазини за електроника или мебели, особено в този период от годината, когато COVID кризата все още засяга редица домакинства. Сега, за да осигурят безопасност и удобство, функцията за плащане на вноски е достъпна за всички клиенти на GombaShop.“

 

Ели ЯНЕВА 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *