Tesla готви нова версия на Model 3

Tesla готви нова версия на Model 3.Американският производител на електромобили Tesla пусна на уебсайта си версия на своя Model 3, предлаган на цена от 45 хил. долара. Автомобилът се появява в момент, в който американските данъчни облекчения за коли на Tesla започват да намаляват, предава Ройтерс.

Резултат с изображение за тесла модел модел 3

Според уебсайта моделът е със средно голяма батерия, която издържа 260 мили (418 km), или с 50 мили по-малко от тази на по-скъпия Model 3.

Новата версия е с период на доставка между 6 и 10 седмици, сочи сайтът, което ще позволи на потребителите да получат текущото данъчно облекчение от 7500 долара, ако получат доставка до края на годината. Въпросните облекчения за Tesla ще спаднат наполовина от 1 януари.

Макар че Tesla обеща базова версия на Model 3 на цена от 35 хил. долара, досега е произвела само по-скъпи версии, започващи от 49 хил. долара. Tesla беше казала, че няма да произвежда базова версия от Model 3 през тази година, информира investor.bg.

Публикувано във факти.бг:Електромобилите Tesla са голямата звезда на автомобилния небосклон или един от най-големите балони в автомобилостроенето? Отговорът на този въпрос ще се появи след време. Към момента те са щедро субсидирани от щатското правителство и от основателя на компанията Илон Мъск.

Благодарение на умел ПР, тези коли се превърнаха в ексклузивни електрически лимузини. Голямото им предимство се състои в това, че от една страна приличат на истински автомобил и в смисления реален пробег (около 200 км, в зависимост от капацитета на батерията) от друга.

Интериорът на Tesla Model S не е толкова луксозен, колкото цената му, но все пак има всичко необходимо. Бърза справка в сайт номер 1 за автомобили у нас показва, че предлагане на електромобилите Tesla у нас не липсва.

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *