Атанас Семов: Ако има още бомби, 1000 билборда ще сложа

Това заяви в сутрешния блок на БНТ Атанас Семов, кандидат за президент на РЗС.  Съвсем очевиден е фактът, че този взрив се случва един ден след като обявих, че ако стана президент, ще уволня Бойко Борисов, добави той.
„Само болен мозък може да предположи, че някой може да сложи взрив пред собствения си офис, а камо ли да съгласува това с друга партия“, каза Семов. „Това е толкова груб опит за сплашване на дясната опозиция.“
Атанас Семов припомни за неразкрития взрив пред редакцията на вестник „Галерия“.
„Напомням ви фактът, че в същата тази държава, която се бие в гърдите, остана неразкрита и кражбата на джипа на лидера на РЗС, а когато откраднаха джипа на сина на министъра на културата го откриха за няколко часа“, заяви кандидатът за президент на РЗС.
Обществените медии са сравнително по-адекватни в сравнение с други частни медии, поясни Семов. Той заяви, че двамата с Яне Янев са в забранения списък за гости в някои частни медии.
„На България й е нужно не просто да се смени вредното правителство на ГЕРБ, а да се промени начинът на управление“, категоричен бе Атанас Семов. Според него правителството създава усещане за безнаказаност на мафията. „Живеем в държава, в която всичко се върши с показност само заради Европа“.
Във връзка с билбордовете „Ще уволня Бойко Борисов“ Семов заяви, че те са платени от партията. Ако има още бомби, ако трябва и 1000 ще сложим, уточни още той.
Семов заяви, че му е интересно „дали същата онази ножичка, която режи лентички от сутрин до вечер наряза и билбордовете“.
Атанас Семов отказа да обяви кой ще бъде кандидатът за вицепрезидент на РЗС. „Само ще се усмихна и се надявам резултатът да е добър“, каза още кандидат – президентът.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *