Атрактивнни състезания и награди за посетителите на „Природа, лов, риболов“

            Състезания по залесяване и прецизно рязане на шайби с бензиномоторен трион е една от новите атракции на изложението „Природа, Лов, Риболов“, което ще се проведе от 24 до 28 март в Международен панаир Пловдив. В надпреварата, организирана от Изпълнителната агенция по горите, ще се включат ученици от горски техникуми и професионални гимназии по горско стопанство и дървообработване.
            Новост са и демонстрациите на горска техника – въжена линия, коробелачна машина, трактор с прикачен инвентар. Посетителите на изложбата отново ще могат да видят атракции, организирани от панаира. Демонстрациите с ловни соколи са подготвени в партньорство с Българска асоциация за запазване на грабливите птици. Желаещите да се обучават в стрелба с лък и арбалет могат да разчитат на професионални инструктори.
            За гостите е предвидена и томбола, в която участват с попълнени анкетни карти, а наградите са ловно яке, столи и аксесоари за свобдното време, универсални туристически чанти „Конгер“.
            116 фирми и експонати от 5 държави ще се представят на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“, която всяка пролет събира институции, специалисти и фирми, ангажирани с опазването и съхранението на природата. Ловните и горски стопанства показват богатите възможности за ловен и риболовен туризъм у нас. Изложителите предлагат модерно ловно-рибарско и спортно оборудване, аксесоари и облекла.
 
 

Финанси 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *