Бизнесмен изу гащи и лъсна задник пред ченгета и данъчни

За 15 дни отива в ареста 48-годишният бизнесмен Иван Иванов от Добрич, който освен, че псувал и ругал полицаи и данъчни служители, накрая си събул и гащите пред тях.
Скандалът се е разразил на 23 март. Служител от икономическа полиция в Добрич и двама униформени трябвало да придружат двама данъчни при предаване на ревизионни документи на Иван Иванов. Те били за възобновяване на ревизия на ЕТ «Иван Иванов – Иво” от 2008 г., която е била спряна, защото не успели да връчат документи на Иванов.

Униформените и данъчните пристигнали около 11 ч. в сервиза на Иванов.

Полицаите се легитимирали и обяснили причината за посещението. Последвали ги и данъчните. С влизането им Иванов се нахвърлил върху служителя на Икономическа полиция и започнал да го блъска, за да излезе навън. След това насочил агресията си и срещу данъчните. През цялото време ги обижда с вулгарни изрази и заплахи. Накрая си събул гащите.

Служителят на Икономическа полиция неколкократно го призовавал да се държи прилично, но това само накарало бизнесмена да се развихри. Той продължавал да блъска и обижда всички. Отказал да изпълни полицейско разпореждане. След няколко предупреждения полицаите му сложили белезници и го отвели в полицейското управление. Днес Районният съд в Добрич го осъди на 15 дни престоя в ареста.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *