Биткойн: Трейдър разкрива своите планове за покупка на BTC – вижте какво мисли

По време на скорошна стратегическа сесия, анализаторът, познат като „DonAlt“, предположи, че цената на Биткойн може да следва моделите, които бяха забелязани в началото на март месец тази година.

Според DonAlt, Биткойн претърпя значителен меч, когато миналата година проби подкрепата от $21,000, само за да се възстанови след това и да достигне $30,000.

Трейдърът споделя, че подобна възможност може да възникне за BTC след като той проби подкрепата при $27,200 и достигна дъно от $26,270 миналата седмица.

В тази конкретна ситуация DonAlt предлага да бъдете внимателни.

Пробивът на нивото на подкрепа ($27,200) може да се разглежда като положителен знак и потенциално да представлява възможност за търговия.

DonAlt изрази желание да се възползва от подобна ситуация.

Въпреки че експертът вярва, че все още има шанс биковете на BTC да възвърнат контрола върху пазарите, той предупреждава, че Биткойн остава меч, докато търговската му стойност остава под $27,200.

Пробивът означава меч настроения. До надхвърлянето на тази граница, ситуацията остава меча. Разглеждането на пробива като неуспех няма смисъл, докато той действително не се провали.

При неотдавнашния пробив на важно ниво би било по-разумно да не се излиза от пазара или да се избягва търговия в тази посока, освен ако подкрепата не бъде успешно възстановена.

Това би предоставило доказателства за сила, би установило насочваща тенденция и биха предложило сигурна позиция за управление на риска.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *