Бутат 750 незаконни постройки в Слънчев бряг

750 незаконни постройки – временни обекти и масивни сгради, ще бъдат съборени в Слънчев бряг. Това каза на пресконференция в курорта вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде „Фокус”. Той се срещна с ръководството на акционерното дружество, за да обсъдят проблемите, които стоят пред тях и с какво държавата може да им помогне.

Цветанов беше категоричен, че постройките ще бъдат съборени веднага след края на сезона и проблемът няма да бъде прехвърлен за следващата година, както се е правело досега. Акцията няма да се предприема сега, за да не се пречи на туристите и да не се саботира сезонът.
На срещата му с ръководството са били обсъдени проблемите с шума в комплекса, незаконните рикши и таксита, проституцията, джебчийството. По думите на министъра всички незаконни рикши са опасни и вече са спрени от движение.

Цветанов допълни, че до момента командированите в курорта полицаи са достатъчни и изпълняват добре задълженията си. Ще бъдат взети и законови промени за справяне с проблема с шума, обеща още министърът.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *