БФБ и бизнесът дискутират в Пловдив

Днес в Пловдив ще се проведе Третата регионална кръгла маса: „Българската фондова борса и бизнесът – партньори в Европейския съюз“, организирана от БФБ – София АД.

Форумът има за цел да запознае бизнеса от Южен Централен район на България с предимствата на публичните дружества и механизмите за финансиране чрез капиталовия пазар, както и да го срещне с инвестиционните посредници.

Това е третата от предвидените общо шест подобни кръгли маси, като първата се проведе през ноември миналата година във Варна, а втората във Велико Търново през февруари 2007 г.

На форума ще присъстват представители на бизнеса от Южен Централен район на България, Комисията за финансов надзор, Асоциацията на индустриалният капитал в България, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Министерство на икономиката и енергетиката, Лидия Шулева-член на ЕП, кметът на гр. Пловдив Иван Чомаков и други представители на местната административна власт, инвестиционни посредници, академични среди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *