БФБ-София и фондация „Атанас Буров“ организират лятно училище за капиталови пазари

Българска фондова борса и фондация „Атанас Буров“ организират отново лятно училище за капиталови пазари. Тази година то ще се проведе между 29 юни и 5 юли, като за участие кандидатури се приемат до 15 юни. ТОВА съобщиха От БФБ -София и фондацията.

Кандидатстването
В лятното училище могат Да СЕ включат 20 студента, които изучават икономически специалности в страната, имат завършен трети курс и успех най-малко от 4.50. Студентите трябва да владеят и отличен английски език, уточняват от организаторите. Те могат да кандидатстват до 15 юни като за целта представят попълнена информационна карта, налична на сайта на фондацията, автобиография и есе на една от предварително зададени три теми, също налични език сайта език фондацията . Одобрените кандидати ще бъдат обявени на 20 юни.

Програмата
Тази Година лятното училище ЩЕ акцентира върху анализа език капиталовите ИНСТРУМЕНТИ И инвестиционната етика. Лектори ще бъдат професионалисти от местния капиталов пазар като Николай Василев, CFA и управляващ директор в „Експат капитал“, Надя Неделчева, CFA и портофолио мениджър в „Карол капитал мениджмънт“, Мирослав Маринов, изпълнителен дирекор на ПОК „Доверие“, Тихомир Каунджиев, финансов анализатор в „Бета корп“ и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *